Asaptive is een onderneming gespecialiseerd in SAP Business One. Ze richten zich als partner van SAP op het MKB (tot zo’n 50 medewerkers). Hun ambitie is om de klanten op dit gebied te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen business. Asaptive is flexibel in de dienstverlening, coulant, levert maatwerk waar nodig en proberen het werk elke dag nét een stukje beter te doen. Op dit moment bestaat het team uit vier partners: twee consultants, een programmeur en een manager.
Asaptive is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van IT/SAP consultant die hen wil helpen de klanten te ondersteunen. Als werken in een klein en hecht team jou aanspreekt en je niet vanuit taken wilt werken maar vanuit verantwoordelijkheidsgevoel dan ben jij de man/vrouw voor deze leuke job!
Asaptive houdt niet van harde targets en ze proberen zich niet te laten leiden door de waan van de dag. De partners van Asaptive zijn wel ondernemend, flexibel en sterk klant- en resultaatgericht. Wil je graag als zelfstandig professional aan de slag, maar je wilt dit niet in je uppie? Kies dan voor een prettige samenwerking met de partners van Asaptive.
Kom gerust eens een praatje maken als je denkt dat je in het team zou kunnen passen!

Irene van GoFranky is als freelance partner verbonden aan Asaptive. Bel haar als je vragen hebt over deze leuke, kleine organisatie of over de aanstellingsprocedure en het businessmodel.