Envee is op zoek naar een baan in de commerciele binnendienst.

Deze enthousiaste en ondernemende kandidaat is op zoek naar een vacature met titels zoals:
medewerker verkoop binnendienst
commercieel administratief medewerker
customer service representative

Wie is deze kandidaat?
Envee (pseudoniem) is een enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid. Komt uit een ondernemersgezin, waardoor kansen zien en aanpakken met de paplepel zijn ingegeven. Heeft passie voor verkoop en commercieel succesvol zijn. Is loyaal en betrokken. Communiceert makkelijk en soepel met klanten en collega’s. Is creatief, spontaan en flexibel met een onafhankelijke geest. Heeft gevoel voor humor en talent voor organiseren.

Welke organisatie en werksfeer past bij Envee?
De organisatie die bij Envee past is bij voorkeur B-to-B of een groothandel en heeft een hectische en dynamische sfeer. Het team van waaruit wordt gewerkt is jong, vol enthousiasme, met respect naar elk individu en gezellig. Het bedrijf is gevestigd in een straal van 15 km rond Noordwijkerhout.

Wat neemt Envee mee?
* Voor genoemde functies is > 10 jaar relevante ervaring opgedaan en zijn de benodigde kwalificaties behaald op MBO niveau
* Envee is beschikbaar op de werkdagen ma/di/wo/do/vr
* Gewenste aantal werkuren per week: 24 tot 32 uur (voorkeur voor woensdag of vrijdag vrij)
* Geen opzegtermijn, per direct beschikbaar

Heb je als organisatie een dergelijke vacature?
Voor nadere informatie over Envee neem je contact op met career-agent Irene van GoFranky. Irene beoordeelt of een match mogelijk kan zijn, legt de aanbiedingsprocedure uit en zendt dan het uitgebreide CV.