MotoPort Hillegom en “JE VOELT DAT HET GOED ZIT!”

Of je nu voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor komt, voor kleding, verzekeringen, navigatiesystemen of onderhoud, bij MotoPort Hillegom vind je alles onder één dak! MotoPort Hillegom bestaat als sinds 1950; alleen toen heette de door Rinus Weijers begonnen fietsen-/brommerzaak nog niet zo. De winkel in het centrum van Hillegom is inmiddels uitgegroeid tot een grote moderne motorzaak, sinds 1996 onder de naam MotoPort Hillegom, voortgezet op de Arnoudstraat met een riante showroom, een ruime kledingafdeling en een immense werkplaats. Het team van ervaren en betrokken medewerkers zijn allemaal enthousiaste motorliefhebbers, die klantvriendelijkheid, gezelligheid en het goed adviseren hoog in het vaandel hebben staan. Dus of je nu een proefrit op een occasion komt maken, even een motorjack past of de chef werkplaats spreekt over het onderhoud aan jouw motor: “Je voelt dat het goed zit!”
Als werknemer ervaar je de familiebanden en de onderlinge betrokkenheid. Het team bestaat naast de Weijers-familie uit 7 medewerkers. Door deze kleinschaligheid word jouw stem altijd gehoord. En omdat met de klanten dezelfde passie voor motoren wordt gedeeld is de sfeer altijd gezellig en vrolijk.

GoFranky helpt MotoPort Hillegom bij het vinden van een verkoopadviseur, die graag een ‘eigen’ winkel wil runnen. Kijk voor deze mooie baan op de vacaturepagina.