Kromhout, accountants en belastingadviseurs, gevestigd in Lisse, is een organisatie met een enorme kennis in huis van financiële zaken, zowel werk als privé gerelateerd. De regelgeving verandert volop; Kromhout heeft het overzicht en adviseert en informeert adequaat en met begrip voor de dilemma’s waar je als ondernemer mee kunt worden geconfronteerd. Bij elke dienst en bij elk advies voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook heeft Kromhout naast de juiste kennis ook het empathisch vermogen om de mens bij te staan. Nu, maar ook straks en later.
Het kantoor wordt gekenmerkt door een informele prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. En zo gaat men met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en zelfs meer dan dat. Werken bij Kromhout voelt eigen en vertrouwd. Daar wil je graag deelgenoot van zijn. Als klant of als medewerker.

Bij Kromhout Accountants en Belastingadviseurs zoeken ze voor het fiscale team een Belastingadviseur (voor ca. 24 uur per week).
Woon je in deze regio? Dan hoef je niet meer de file in! Lekker dicht bij huis werken met klanten waar je snel een band mee opbouwt. We hechten aan een goede balans tussen werk en privé met een adequate beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die groot denkt als het gaat om professionaliteit en kwaliteit, maar klein is qua betrokkenheid, loyaliteit en onderlinge communicatie.

Ben je je aan het oriënteren op een baan in deze regio? Kijk bij Vacatures en GO!