Ben je je aan het oriënteren op een baan in deze regio, lees dan eens de presentaties van ondergenoemde werkgevers. En kijk bij Vacatures en GO!

Atlas Acomfa is een familiebedrijf uit Noordwijkerhout, dat kunststof en licht-doorlatende beplating voor dak-, gevel- en wandtoepassingen importeert, distribueert en verhandelt. Zij richten zich met name op bedrijven in de bouw, industriële en agrarische sector. Onder de merknaam ALUMON worden volledige lichtstraat constructies geproduceerd. Met een klein team (10 m/v) bedienen zij voornamelijk de Nederlandse en Vlaamse markt. Het bedrijf heeft een open, ruime, schone en vooral zonnig kantoor en magazijn. En dat typeert ook de sfeer. Bij Atlas Acomfa helpt men elkaar, luistert naar elkaar en word je gerespecteerd om wie je bent.

Van den Berg Beveiligingstechniek is een VEB erkend beveiligingsbedrijf en gespecialiseerd in bouwkundige beveiliging (verschillende soorten hang- en sluitwerk) en elektronische beveiliging (alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen). Zij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Van den Berg Beveiligingstechniek is gevestigd in Katwijk en voert opdrachten uit in heel Nederland. De ondernemende Paul van den Berg is enkele jaren geleden als zelfstandige gestart. Maar kan nu het werk vanwege het succes niet meer alleen aan. Wie in dit succes wil delen èn wil vergroten, dient uiteraard over initiatief en ondernemingszin te beschikken.

Jan van Paridon Bloemen uit Rijnsburg is een groothandel in verse bloemen, planten en bloemisterij artikelen. Met een klein en hecht team van zo’n 13 medewerkers worden dagelijks de bestellingen verwerkt en naar de klanten verzonden in voornamelijk Frankrijk. Onderlinge betrokkenheid, hard werken en regelmatig flink lachen, typeren het werken bij Jan van Paridon Bloemen. Jan van Paridon zelf heeft het streven om het werk voor elk van zijn medewerkers plezierig te maken; en dat varieert tot het laten behalen van een vakdiploma, persoonlijke coaching of het bieden van variatie in de werkzaamheden.

Deel uitmaken van een van de hierboven genoemde teams? Kijk bij Vacatures en GO!